Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stel hem ons! We helpen je graag.

Bij alle aangesloten restaurants. Bekijk ze op de website.

Op de achterzijde van je cadeaukaart staat een unieke QR-code. Wanneer je deze scant, wordt je doorgestuurd naar een pagina waar deze gegevens te vinden zijn. Saldo checken kan ook via www.arnhemculinair.com/mijnbon

Jouw cadeaukaart is tot twee jaar geldig vanaf de aanschafdatum. De aanschafdatum is de datum waarop je cadeaukaart geactiveerd is middels een betaling.

Nee, het is niet noodzakelijk, maar wel ons advies. Verzeker uw plek en reserveer een tafel. Fijn voor onze partners en voor jou.

Op de achterkant van jouw kaart staan duidelijke instructies. Scan de QR-code of ga naar www.arnhemculinair.com/mijnbon

Wanneer je de QR-code aan de achterzijde van je cadeaukaart scant , krijg je informatie over de waarde van jouw kaart en tot wanneer deze geldig is. Dit kun je ook controleren via www.arnhemculinair.com/mijnbon

Het is niet mogelijk om geld terug te ontvangen wanneer je betaald met de cadeaukaart. Je dient het saldo van je kaart in één keer te besteden bij één van de aangesloten restaurants.

Dat is vervelend! Arnhem Culinair is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw culinaire kaart. Zonder kaartcode kunnen wij de waarde of geldigheid niet controleren en helaas dus ook geen nieuwe cadeaukaart verschaffen.

Tijdens de speciale campagnes heb je de mogelijkheid een specifiek goed doel te steunen. De rest van het jaar worden alle donaties evenredig verdeeld over de vaste aangesloten goede doelen.

Te besteden bij de beste restaurants van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!