Restaurant JANS’

WELKOM BIJ JANS’

JANS’ is de hotspot van de Arnhemse binnenstad, gekoppeld aan het stadstheater Musis Sacrum. Je kan van ’s morgens tot ’s avonds laat binnenlopen voor een kop heerlijke koffie met gebak, lunch, diner of een gezellige borrel. Bij JANS’ kan je koffieleuten en terrastijgeren, smikkelen en smullen, chillen en ZZP’en, stamtafelen en barhangen. Zowel zakelijk als privé, in kleine en groten getale.

JANS’ heeft een even stijlvol als sfeervol interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. De zwart-witte mozaïek tegelvloer, comfortabele stoelen en banken met velours bekleding, stoere koperen bar, warme verlichting, knusse hoekjes en grote stamtafel zorgen voor een nieuwerwets gezellige huiskamer waar heel Arnhem zich thuis voelt. Een plek waar je op ieder moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid. Bijvoorbeeld voor je voorstelling in Musis of Stadstheater daarom hebben we ook een theatermenu; een 2-gangen menu voor maar €25,-.

JANS’ combineert een laagdrempelige entree met stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor iedereen. Het is een plek waar je graag komt op elk moment van de dag om te ervaren hoe bijzonder Arnhem is!

Wilt u verzekerd zijn van een tafel bij JANS’? Dan vraagt JANS’ u minimaal één dag van te voren een tafel online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.


Heerlijk genieten van JANS’ en onze goede doelen steunen?
Bestel hieronder de cadeaukaart!

Cadeaukaart bestellen