Arnhem Culinair is een initiatief dat tot stand is gekomen tijdens de corona pandemie. Allereerst om de toonaangevende horeca samen te brengen en tevens om verschillende sectoren & goede doelen in de regio met elkaar te verbinden.

Arnhem Culinair is een restaurant cadeaukaart die besteed kan worden bij de meest zorgvuldig geselecteerde restaurants in regio Arnhem. Een restaurant cadeaukaart voor het hogere segment horeca bestaat tot op heden nog niet en speelt hiermee zuiver in op de toenemende food & fine-dining cultuur in de regio.

Van iedere kaart gaat een deel naar Arnhemse goede doelen. Door de culinaire kaart te kopen steun je deze dus automatisch. Op de website kun je teruglezen welke concrete doelen we realiseren met de donaties. Op die manier is precies inzichtelijk waar je aan hebt bijgedragen. Het concept is zo ontwikkeld, dat alle betrokken partijen er beter van worden.

Arnhem Culinair is het leukste cadeautje om te krijgen of te geven!

 

Goed om te weten

Culinair is door De Nederlandsche Bank vrijgesteld van de vergunningplicht en officieel ingeschreven als elektronischgeldinstelling. Dit maakt het concept voor iedereen super betrouwbaar en veilig.

Meer informatie nodig?

Heb je misschien nog vragen over Arnhem Culinair die niet terug te vinden zijn bij onze veelgestelde vragen? We horen het graag!

Neem contact op

Te besteden bij de beste restaurants van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!